
Ouderwets draadjesvlees van Wagyu
3 oktober 2020Simpele, maar heerlijke carpaccio!

Simpel, traditioneel, maar het blijft heerlijk!
Ingrediënten (4 personen)
- 4 porties Wagyu carpaccio
- Pijnboompitten
- Rucolasla
- Parmezaanse kaas
Voor de dressing:
- 4 eetlepel olijfolie
- 1,5 eetlepel fijne mosterd
- 1 eetlepel rode wijn azijn
- 1,5 eetlepel honing
- 1 eetlepel pesto
Bereiding:
- Dressing:
Doe de olijfolie samen met de rode wijnazijn in een kommetje en roer dit goed door elkaar. Voeg vervolgens de overige ingrediënten erbij en roer het geheel tot een glad sausje. - Laat de carpaccio rustig ontdooien op een mooi bord.
- Leg in het midden een bergje Rucolasalade.
- Schaaf mooie lange plakken van de Parmezaanse kaas en leg deze helemaal over de Rucolasalade heen.
- Verdeel hier de dressing over.
- Strooi tot slot de pijnboompitten over de Carpaccio.
Smakelijk eten!